Grønt kort-kurs 21. og 22. mai

Første halvdel av grønt kort-kurset gikk av stabelen i dag, til strålende sol og generelt god stemning! Kurset ble arrangert i samarbeid med Hedemarken Rideklubb, og det har vært en god miks av deltakere fra både ERK, HEDE og andre klubber i nærområdet.

Av hensyn til smittevern i disse korona-tider, valgte vi å tilpasse hele kurset til å kunne avvikles utendørs. Dette må sies å ha fungert veldig godt, med gode refleksjonsgrupper og mye god deling mellom deltakere, samtidig som vi alle fikk litt sol!

Glade deltakere etter endt kurs!

Alle som tok rideprøven hos oss besto, og det har vært utrolig hyggelig å dele noen maidager med dere! Vi ønsker alle lykke til med stevnestart, og de som skal ta praktisk prøve senere lykke til med det!