Oppdatert informasjon om treninger og klubbens trenere

Aktivitetsplan-siden er oppdatert med følgende informasjon om avvikling av treninger på Elverum Rideklubb:

Elverum rideklubb ønsker bidra til rekruttering og utvikling av ryttere, hester, trenere og teknisk personell. Vi tenker at det gjør vi best ved å forenes og støtte opp om felles satsingsområder i klubben vår.

Vi velger derfor å støtte opp om de trenerne som har støttet klubben vår de siste årene, og gi de førsterett på våre fasiliteter og håper alle våre medlemmer forstår viktigheten av dette.

I tillegg må vi be alle som skal avholde organisert trening hos oss om å på se at rytteren betaler etter gjeldende fasilitetsleie, da vi i styret ikke har mulighet til å være tilsted å følge opp dette under deres treninger. Av hensyn til øvrige medlemmer ser vi at de treningene som arrangeres bør komprimeres mest mulig, slik at det i pauser og teori etc. er mulig for andre å bruke hallen. For å sikre god informasjonsflyt er det ønskelig at informasjon om treningene (tidsrom, antall deltakere osv.) meldes inn til sportskomiteen på forhånd slik at dette kan legges ut på ulike informasjonskanaler.

På alle treninger er det ønskelig å tilby noe salg av noe kioskvarer. som kaffe, te, brus, mineralvann og for eksempel sjokolade/kake til inntekt for klubben. De som arrangerer treningene er ansvarlig for å drifte dette gjennom samarbeid med kioskkomiteen.

I tillegg har det blitt laget et lite oversiktskart over område i henhold til sikkerhet 🙂

Vel møtt til trening 🙂