Nytt Grønt kort- kurs 21. og 22. mai!

Grønt kort-kurs

Hvor: 21. mai på Frydenlund skole i Elverum og 22. mai i Elverum Ridehus – Prestegårdsjordet Elverum

Når: Torsdag 21. mai 09.00 – 13.00 Fredag 22. mai fra 17.30

Dere som var påmeldte på kurset i mars har fått en egen mail, men vi har plass til noen flere, og flere ønsker å melde seg på! 🙂 Kurset arrangeres i samarbeid med Hedemarken rideklubb

Kurset består av:

• Reglementskurs
  • Kurs i sikkerhet og hestekunnskap
  • Praksis i stall og rideprøven

Kurslærere: Line Melhus

Generell informasjon

E-læring: Deltageren må ha gjennomført et e-læring på nett før oppmøte på kurset. Dette blir tilsendt deltagerne ved påmelding.

Foresatte: Alle barn og unge t.o.m 16år skal ha meden EGEN forsatt. Dette er et krav fra forbundet pga sikkerthet med hest ute påstevner, ogkrav til kunnskap omkring dette.

Kursavgift: 500kr for medlemmer av Hedemarken Rideklubb og Elverum rideklubb, 800 kr for øvrige, grønt kort-boken er inkludert i prisen.

Påmelding er bindende. Send mail til:

elisabethhusberg@gmail.com eller sms. 47387070

Skriv navn, fødselsdato, adresse, tlf og mail (til foresatt for barn t.o.m 16år), samt hvilken klubb/ du tilhører.

Betaling for HEDE-medlemmer til Vipps: 107541 merk GK-kurs

Elverum ridklubb og andre til: Vips: 94227 merk GK-kurs.

De som ønsker å ta rideprøven må oppgi dette på påmeldingen. Egen hest må medbringes.

Ta med matpakke. Corona-tiltak dikterer at vi dessverre ikke kan servere dere noe disse dagene!

Ellers vil vi ønske dere hjertelig velkommen til to faglige dager inn i Hestesporten!

Mvh Styret i Hedemarken Rideklubb og Elverum rideklubb.